Het nieuwe gezicht van coating technologieën

Alle producten van Ceramic Pro zijn getest door SGS. `s Werelds meest gerespecteerde keuringsinstituut voor het verifiëren en certificeren van producten. Ceramic Pro behaalde het hoogst mogelijke resultaat in elke test. Geen enkel ander lakbeschermend product is officieel getest tot op de dag van vandaag. Alle producten uit het Ceramic Pro assortiment zijn getest en gecertificeerd als niet giftig. Bij Ceramic Pro draait alles om kwaliteit. Precies om deze reden worden de coatings alleen aangebracht door getrainde professionals.

Het reinigingsproces is cruciaal voor de levensduur van de coating. Hoe schoner de oppervlaktes voor de applicatie, hoe langer het product het gewenste resultaat geeft. De krasbestendigheid en diepe glans wordt elke keer sterker wanneer er weer een nieuwe laag wordt aangebracht. Waar anderen wax of lakverzegeling aanbieden welke na verloop van tijd uitgewerkt zijn,bieden wij een permanente bescherming van de-

Lak-velgen-rubber-glas-leder en alle andere toebehoren in de auto-industrie. Ook zijn onze producten een geweldige bescherming voor uw voertuig welke voorzien zijn van een alle soorten carwrap.